Kunstof loopbrug Indubuild

Kunstof loopbrug Indubuild

Indubuild kunstoffen loopbruggen worden gebruikt voor het overbruggen van sleuven.

Hiermee kan men tijdens infrastructuur werken de sleuven overbruggen en toegang verlenen aan de bewoners van een woning deze te betreden. Het is belangerijk dat een loopbrug en gemakkelijk in gebruik is en zorgt voor een veilige overbrugging van een sleuf tijdens infrastructuurwerken.

De loopbrug is voorzien van een anti-slip zodat het bij slecht weer het uitglijden. Bovendien zorgen de leuningen die afneembaar zijn, voor extra veiligheid. Door de refelecterende folie die aanwezig is aan beide zijden, wordt de zichtbaarheid in het donker verhoogt

De loopbrug is licht in gewicht en zeer sterk. Onderaan is er een structuur voorzien zodat er een draagkracht is van 1000kg. Hiermee kan de loopbrug ook gebruikt worden voor voertuigen. Indubuild kunstoffen loopbrug is op dat vlak uniek.

De loopbrug is stapelbaar zodat het heel gemakkelijk tussen de verschillende werven kan getransporteerd worden. De gebruiker kan heel gemakkelijk de loopbrug plaatsen aan de hand van de handvaten die voorzien zijn.

Gelijkaardige producten uit hout zijn niet weersbestendig en hebben hierdoor een kortere levensduur. Het feit dat deze een zwaarder gewicht hebben zorgt ook dat gebruiker minder snel deze zal gaan plaatsen voor werken van korte duur.

Indubuild is verdeler van de kunstoffen loopbruggen. Deze zijn steeds op voorraad.

klik hier voor de volledige specificaties van de loopbrug.

 

Share this post