Indubuild Rijplaten

Indubuild Rijplaten

Rijplaten zijn langwerpige platen die worden gebruikt om met voertuigen over gras, aarde e.d. te kunnen rijden. Kunststof rijplaten zijn de ideale oplossing voor tijdelijke verhardingen van werfwegen, grasvelden, bij straatwerken, evenementen, sloopwerken, tuinaanleg, enz. Kunststof rijplaten beschermen kwetsbare ondergrond (bv. gazon, geklinkerde inrit) en voorkomen het vastrijden op drassig terrein.

Wij bieden twee soorten rijplaten aan. Een klein formaat (1500mm*1000mm*15mm) en een groot formaat (3000mm*1000mm*20mm). Beide rijplaten hebben twee verschillende zijden met anti-slip profielen. Één  zijde met een kleiner profiel voor voetgangers, kleinere machines, etc. en één zijde met een ruw profiel voor auto’s, vrachtwagen, grotere machines, etc.

Klik hier om het kleine formaat eens te bekijken.

Klik hier om het grote formaat eens te bekijken.

Ook hebben we een stapelrek voor rijplaten. Deze dienen om overrijplaten te stockeren en te vervoeren. Ze zijn zeer licht en dus makkelijk te verplaatsen. U kunt deze ook bedienen met een vorklift.

Klik hier om het eens te bekijken.

Daarnaast hebben we nog een combinatie van de twee! Een pakket met rijplaten en stapelrek. Hierin zitten 25 rijplaten en één stapelrek in. Deze zijn ook voorzien van vier handvaten om de rijplaten makkelijk te verplaatsen. De paletten zijn stapelbaar waardoor het plaatsbesparend wordt. Door het stapelrek worden de rijplaten beschermd. Ze zijn voorzien van hijsogen deze zorgen ervoor dat ze kunnen opgetilt worden met een kraan zo gemakkelijk verplaats kunnen worden op de werf. Ze beschikken ook over ogen voor een vorklift, dit vergemakkelijkt de transportatie.

Klik hier om ze eens te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

Share this post