Indubuild Opslag Gasflessen

Indubuild Opslag Gasflessen

Gasflessen slaat u best veilig op in een opslagplaats dat ervoor geschikt is. Al onze producten voldoen aan de Vlarem regelgeving.

Bij gaslfessen opslaan hoort altijd risico, om risico zo veel mogelijk te minimaliseren bieden wij u een stalen gasflessenopslag aan. Onze stalen gasflessen depots zijn geschikt voor losse gasflessen en gasflessenpakketten, zijn afsluitbaar voor onbevoegden en kunnen voorzien worden van pictogrammen en gasflessenbeugels. Voorkom onnodige risico’s en vergroot de veiligheid van uw bedrijf door gebruik te maken van een stalen gasflessenopslag.

We hebben twee formaten, één voor 24 gasflessen en één voor 48 gasflessen. Ze hebben een zeer hoge weerbestendigheid door een warm verzinkt frame. De gaaswanden garanderen een optimale constante ventilatie. De opbergruimte kan worden vergrendeld en is voorzien van een slot. De flessen binnen zijn ‘fall-proof’. De depots zijn ook voorzien van een afdak.

Klik hier om het kleine formaat eens te bekijken.

Klik hier om het grote formaat eens te bekijken.

U kunt ook opteren voor extra flessenhouders met veiligheidsketting , deze zorgen er voor dat de flessen niet kantelen. Deze bestaan uit een contraplaat en houder. De houder is voorzien van 2 kettingen om de flessen vast te maken. We hebben hierin ook drie formaten , houders voor één, twee of drie flessen.

Klik hier om de houder voor één fles te bekijken.

Klik hier om de houder voor twee flessen te bekijken.

Klik hier om de houder voor drie flessen te bekijken.

We hebben ook een rek voor gasflessen, dit is ideaal voor kleinere gaslfessen. Indien dit rek niet groot genoeg is hebben we ook een aanbouwrek hiervoor.

Klik hier om het rek eens te bekijken.

Klik hier om het aanbouwrek eens te bekijken.

Dan hebben we als laatste nog een transport rek dat vier gasflessen kan houden. Deze kunnen getransporteerd worden door middel van een vorklift. De flessen worden bevestigd door middel van een scharnierende grendel. Het heeft een stabiele thermisch verzinkte structuur, uitgerust met ogen voor bevestiging.

Klik hier om het eens te bekijken.

 

 

 

 

Share this post